با سلام به کاربران عزیز فکت وب ، در این بخش قصد داریم یک آموزش کاربردی و جالب را به شما دوستان ارائه کنیم.
ما را همراهی کنید…
اقدامات اولیه وقتی گوشی شما در آب می افتد
ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که موبایلتان در آب بیفتد. بسیاری از افراد نمیدانند در این شرایط چه اقداماتی باید انجام دهند.
روشهاي پيشنهادي زير ميتواند در نجات تلفن همراهتان مفيد واقع شود.
البته توجه داشته باشيد در بعضي موارد، رطوبت نفوذكرده به موبايل موجب زنگزدگي جزئي درون آن ميشود كه به مرور زمان گسترش پيدا ميكند.
بنابراين حتي بعد از عمليات موفقيتآميز نجات، گوشي خود را به يك حرفهاي بسپاريد تا آن را باز كرده و تمامي قطعات آن را چك كند.
سريعا موبايل را از محيط مرطوب و خيس بيرون بكشيد. طولاني شدن اين زمان در افزايش احتمال صدمه ديدن موبايل مؤثر است.
اگر ميخواهيد چك كنيد كه آيا موبايل كار ميكند يا خير، دست نگه داريد. فشردن دكمهها احتمال تأثير مخرب رطوبت را بهشدت افزايش ميدهد و موجب نفوذ بيشتر آب به داخل دستگاه ميشود.
گوشي را خاموش و باتري گوشي را خارج كنيد تا منابع انرژي را دور از دسترس مدارهاي داخلي نگهداريد و از ايجاد اتصال كوتاه و واردشدن صدمه به مدار جلوگيري كنيد.
اگر هم خشكخشك نشده است اصلا باتري را داخل گوشي نيندازيد چون ممكن است اتصالي كند. احتمال سوختن باتري زياد است پس اگر گوشي بعد از خشك كردن كار نكرد در وهله اول فكر نكنيد گوشي سوخته است!
سيمكارت را هم در بياوريد. خيلي سريع اين كار را انجام بدهيد چون سيمكارت هم خيلي حساس است و اگر در معرض آب بماند سريع ميسوزد.
هرگونه تجهيزات جانبي را از موبايل جدا كنيد.
هرقسمتي كه در دسترس شماست را با حوله خشك كنيد و مواظب باشيد كه اين كار باعث نفوذ آب به داخل موبايل نشود و با دقت سطح خارجي آن را خشك كنيد.
حتي بعد از خشك كردن كامل، باز هم امكان دارد كه رطوبت در داخل موبايل وجود داشته باشد، پس باز هم اقدام به روشن كردن و تست گوشي نكنيد.
بهترين راهحل براي خشک كردن كامل، فرو بردن گوشي در يك ظرف پر از برنج است. برنج به سرعت رطوبت را بهخود جذب خواهد كرد و گوشي از درون خشك خواهد شد.
شما همچنين ميتوانيد از ژل سيليكا استفاده كنيد . بعد از فرو بردن موبايل در خشككن (برنج يا ژل سيليكا)، 24تا 72ساعت آن را به حال خود رها كنيد.
استفاده از يخچال يك راه عالي نجات گوشي خيس شده است. گوشي را در قسمتهاي مياني يخچال قرار بدهيد و بعد از نيمساعت در بياوريد. 10دقيقه صبر كنيد و دوباره اين روند را طي كنيد تا به جايي برسد كه مطمئن شويد گوشي خشك خشك شده است.
هنگامي كه مطمئن شديد كه گوشي از بيرون و درون خشک شده است، باتري را در دستگاه قرار داده و آن را تست كنيد.
با این 9 اقدام اولیه به احتمال زیاد میتوانید از خراب شدن و نفوذ آب به قسمت های حساس گوشی موبایلتان جلوگیری کنید تا در این شرایط و وضعیت اقتصادی ، هزینه ای برای این مشکل پرداخت نکنید و بتوانید مجددا از گوشی خودتان استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش برای شما مؤثر و کاربردی واقع شده باشد.
شما میتوانید آموزش های کاربردی دیگر سایت را از اینجا مشاهده کنید.