0
سبد خرید شما خالی است

10 کاربرد زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ++C

آموزش ها, آموزش های دیگر 25 مهر 1397
10 کاربرد زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ++C

با سلام خدمت کاربران عزیز فکت وب ، در این مطلب آموزشی قصد داریم 10 کاربرد و استفاده زبان برنامه نویسی ++C را به شما دوستان توضیح دهیم.

ما را همراهی کنید…

زبان سی پلاس پلاس چیست؟

زبان سی پلاس پلاس یا همان ++C در سال 1985 توسط Bjarne Stroustup در آزمایشگاه AT&T بعنوان توسعه ای بر زبان C بوجود آمد.

پلاگین هایی که بر این زبان اضافه شده بودند، از زبان Simula گرفته شده بودند که از آن زمان تا کنون ++C با سرعت زیادی در راستای نیازهای عملی برای یک زبان برنامه نویسی و یک توسعه دهنده رو به رشد است.

نیازهایی که یک زبان برنامه نویسی را قادر می سازد تا به صورت مؤثر انواع مختلفی از داده ها را در کنار یکدیگر مدیریت کند.

محور اصلی در پیاده سازی زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ، مفهوم برنامه نویسی شی گرا(OOP) است .

امروزه، ++C بازار تجاری را در اختیار خود گرفته است بطوری که این زبان برنامه نویسی، هم برای برنامه نویسان سیستم های عامل و هم برای برنامه نویسان نرم افزارهای کاربردی، مورد پسند می باشد.

10 کاربرد زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ++C

همانطور که گفته شد این زبان برنامه نویسی پیشرفته در پلتفرم های مختلفی برای ساخت برنامه های حرفه ای کاربرد دارد.

در این بخش قصد داریم 10 کاربرد زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ++C را به طور مختصر به شما عزیزان توضیح دهیم تا با قابلیت ها و استفاده های این زبان برنامه نویسی در حوزه های مختلف آشنا شوید.

طراحی سیستم عامل

زبان سی پلاس پلاس در برنامه نویسی هسته و لایه های مختلف سیستم عامل ها از جمله سیستم عامل های IOS برای گوشی های هوشمند ، Linux ، macOS ، Windows کاربردهای بسیار فراوانی دارد.

تولید نرم افزار

یکی دیگر از کاربردهای زبان برنامه نویسی ++C ، طراحی و توسعه برنامه های کاربردی حرفه ای ، گرافیکی ، محاسباتی و … است که توسعه دهندگان را بر این داشته که از این زبان برای برنامه نویسی استفاده کنند.

صنعت بازی سازی

از جالب ترین کاربردهای زبان برنامه نویسی ++C میتوان به تولید بازی های مختلف برای پلتفرم های بازی مختلف از جمله PC ، PS ، Xbox و … اشاره کرد.

تولید برنامه های موبایل ، تبلت و Embedded

طراحی و توسعه برنامه برای پلتفرم های Andoird ، BlackBerry ، IOS و … از کاربردهای دیگر زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ++C می باشد.

طراحی برنامه ها و بازی های تحت وب

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که به طراحی بازی تحت وب علاقمند هستید باید بدانید که از زبان برنامه نویسی ++C برای تولید برنامه ها و بازی های دو و سه بعدی تحت وب و قابل مشاهده بر روی مرورگرها بر پایه WebGL استفاده می شود.

اینترنت اشیاء

از کاربردهای دیگر زبان برنامه نویسی ++C میتوان به طراحی و تولید انواع محصولات بر پایه اینترنت اشیاء ، تولید و توسعه گجت ها و زیرساخت های مربوطه اشاره کرد.

استفاده در کتابخانه ها

تولید و توسعه انواع کتابخانه های (Library) مفید تحت شبکه و پلتفرم های مختلف ، از کاربردهای جالب زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس است.

موتورهای هوشمند

اگر قصد دارید موتورهای هوشمند بازی بسازید یا به هوش مصنوعی و حتی به رباتیک علاقه دارید باید توجه داشته باشید که زبان برنامه نویسی ++C از جمله زبان های اصلی این حوزه هاست.

خانه و خودرو هوشمند

با توجه به پبشرفت تکنولوژی توسعه انواع سیستم های نرم افزاری برای خانه و اتومبیل های هوشمند را باید با زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس انجام داد.

صنایع فضایی ، پزشکی و …

از اخرین حوزه هایی که از زبان برنامه نویسی ++C به عنوان زبان اصلی استفاده میشود توسعه برنامه های فضایی ، پزشکی ، نظامی ، امنیتی می باشد.

سی پلاس پلاس را می توان نسخه پیشرفته زبان برنامه نویسی C تلقی کرد ولی اهدافی والاتر از C را پوشش می دهد بطوریکه باید بعنوان یک زبان مجزا تدریس و آموزش داده شود.

لازم به ذکر است که برای یادگیری ++C ، نیازی به یادگیری زبان C بعنوان پیش نیاز ی نمی باشد اگرچه یاد گرفتن آن می تواند مفید و کمک کننده باشد.

امیدواریم که این مطلب برای شما عزیزان مفید و کاربردی واقع شده باشد.

شما هم اگر نظر و یا سوالی درباره این مطلب دارید میتوانید از بخش نظرات ، آن را با ما مطرح کنید.

همچنین شما میتوانید برای مشاهده مطالب کاربردی و آموزشی بیشتر ، اینجا را کلیک کنید.