با سلام خدمت کاربران محترم فکت وب ، در این مطلب قصد داریم 7 علت خالی شدن باتری موبایل را با شما مطرح کنیم که با رعایت آن ها بتوانید از خالی شدن باتری موبایل خود جلوگیری کنید.
ما را همراهی کنید…
7 علت خالی شدن باتری موبایل
روزانه گوشی همراه ما به دلایل مختلف و در مواقع ضروری باتری خالی میکند که با رعایت چند نکته میتوان از وقوع آن جلوگیری کرد.
تقریبا همه ما تجربه تلخ خالی شدن باتری موبایل یا تبلتهایمان را در مواقعی که به هیچ منبع شارژی دسترسی نداریم، داشته ایم.
در این مواقع جز مشاهده هشدار اتمام باتری و در نهایت خاموش شدن تلفن هیچ کاری از دستمان بر نمی آید.
حال اگر در سفر باشیم و موقعیت جغرافیایی یک جنگل و یا کنار یک رودخانه باشد، این عذاب دو چندان می شود. اما با رعایت چند نکته ساده به راحتی می توان از وقوع چنین اتفاقی جلوگیری کرد.
در این مطلب شما را با رایجترین عوامل موثر در کاهش باتری موبایل آشنا می کنیم.
۱_ آپدیتشدن
بعد از بروزرسانی موبایل به دلیل اینکه همه تنظیمات اپلیکیشنها به حالت کارخانهای باز می گردند، باتری موبایل بسیار سریعتر از قبل خالی میشود و برای رهایی از این مشکل باید بهصورت دستی دوباره تنظیمات را تغییر دهید.
۲_ فعالیت های اپلیکیشن ها در پس زمینه
هر از چند گاهی به قسمت باتری موبایل نگاهی بیاندازید تا بدانید چه برنامههایی بیشتر از بقیه باتری مصرف میکنند.
اگر این برنامه ها آنهایی هستند که در پس زمینه همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند، باید گزینه فعالیت در بکگراند را خاموش کنید. مثلا آپدیت اتوماتیک جیمیل را خاموش کنید تا هر وقت خودتان وارد جی میل شدید آپدیت شود.
روشن ماندن بلوتوث نیز مانند سرویس مکانیابی تلفن همراه باتری زیادی مصرف می کند
۳_ مکانیابی
سرویس مکانیابی موبایل باتری زیادی استفاده می کند، آنهم به دلیل اینکه دائما بروزرسانی می شود.
پس پیشنهاد می کنیم برای داشتن عمر طولانیتر باتری این سرویس را خاموش کنید و یا تنظیمات آن را جوری تغییر دهید تا فقط در زمان استفاده دستی آپدیت شود.
۴_ بلوتوث
روشن ماندن بلوتوث نیز مانند سرویس مکانیابی تلفن همراه باتری زیادی مصرف می کند. پس بهتر است اگر برای متصل شدن به اسپیکر و یا ساعت های هوشمند از بلوتوث استفاده میکنید، حالت اتوماتیک آن را غیر فعال کنید.
۵_ اینترنت
کمپانی اپل پیشنهاد می کند تا حد امکان از وایفای استفاده کنید چرا که اینترنت سیمکارت باتری بیشتری مصرف میکند.
۶_ حالت پرواز
یکی دیگر از روش های صرفه جویی در استفاده از باتری موبایل، حالت پرواز است. شما می توانید در مناطقی که سیگنال ضعیف است یا آنتن ندارید، تلفن خود را روی حالت پرواز قرار دهید تا از مصرف بیهوده باتری جلوگیری کنید.
۷_ نور صفحه نمایش
بهتر است از گزینه تنظیم نور صفحه بر اساس شرایط محیطی استفاده کنید چرا که نور بیش از حد صفحه نمایش از علل اصلی کاهش باتری است.
همچنین لازم است بدانید به ازای هر نوتیفیکیشنی که میآید و صفحه نمایش گوشی روشن می شود، باتری موبایل شما تحلیل می رود. پس پیشنهاد می کنیم نوتیفیکیشن اپهای غیر ضروری را خاموش کنید.
امیدواریم که این آموزش برای شما کاربردی و مؤثر واقع شده باشد.
برای مشاهده مطالب و آموزش های دیگر سایت میتوانید اینجا را کلیک کنید.
همچنین در صورتی که سوال و یا مشکلی در مورد این مطلب دارید میتوانید از بخش نظرات سایت ، آن را با ما مطرح کنید.